LVI-työt

Kaikki LVI-työt koteihin ja yrityksiin

Parasta osaamista kaikkiin LVI-töihin kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. K. Halosen putkimiehet tekevät pienet ja suuremmat vaativat putkityöt vaivattomasti ja edullisesti. Palvelemme asiakkaitamme Kirkkonummella, Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Putkityöt tehdään vallitsevien asetusten ja standardien mukaisesti, jolloin tuloksena on kestävä ja turvallinen ratkaisu.

LVI-työt tehdään kokonaisratkaisuina tai osasuoritustöinä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. LVI-töihin kuuluvat asennukset ja erilaiset korjaukset sekä saneeraukset.

Ota yhteyttä!

LVI-työt taloyhtiöille

Taloyhtiöiden erilaiset LVI-työt aina yksittäisten wc-istuinten asennuksesta aina suuriin putkiremontteihin kuuluvat osaamisalueeseemme. Teemme esimerkiksi vesi- ja viemärityöt, vesikalusteiden huollot ja asennukset ja kaukolämpösiirtimien asennukset taloyhtiöille. Kaikki taloyhtiöiden viemäreihin, putkistoihin, märkätiloihin, lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyvät asiat ovat palvelujemme piirissä. Myymälässämme on myös huomattava määrä erilaisia LVI-alan tarvikkeita ja osia, joita asiakkaan voivat ostaa ja me asennamme me tarvittaessa. LVI-työt taloyhtiöille toteutetaan huolellisesti suunniteltuina ja erinomaisilla menetelmillä.

LVI-työt omakotitaloihin ja rivitaloihin

Omakotitaloihin ja rivitaloihin K. Halosen putkimiehet tekevät suuria projekteja kuten kattavia putkistosaneeraustöitä, sekä pienempiä töitä kuten esimerkiksi vesikalusteiden huoltoja tai asennustöitä. Asennamme omakotitaloihin ja rivitaloihin tarvittavat viemäri- ja muut tarvittavat putket. K. Halosen putkimiehet auttavat sinua erilaisissa LVI-alaan liittyvissä ongelmissa. Myymälästämme saat kaikki tarvittavat LVI-tarvikkeet.

LVI-työt kerrostaloihin

Onko tiedossa putkiremontti tai pienempi projekti? Ei hätää, putkimiehemme auttavat edullisesti ja asiantuntevasti toteuttamaan LVI-työt turvallisesti. Kerrostalo-taloyhtiöissä teemme esimerkiksi putkiremontteja, kaukolämpöhuoltotöitä, ilmanvaihtoon liittyviä töitä ja muita pienempiä sekä mittavampia töitä. Yksittäiselle asukkaalle teemme myös erilaisia LVI-alaan liittyviä töitä, kuten kylpyhuoneremontteja.

LVI-työt teollisuudelle ja muille yrityksille

Mikään haaste ei ole meille liian suuri. Olemme palvelleet erityisesti teollisuusyrityksiä pitkän kokemuksen turvin, jonka vuoksi kykenemme vastaamaan haastaviinkin urakoihin ja ongelmiin. LVI-työt yrityksille ja teollisuudelle tehdään rivakasti ja luotettavasti. Pitkä kokemuksemme mahdollistaa pienten kustannusten ja korkean laadun yhdistelmän.

24h/7 LVI-päivystys

K. Halosen putkimiehet päivystävät 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Jos LVI-ongelma ilmenee, soita meille niin putkimiehemme ryhtyvät toimeen välittömästi.

Ota yhteyttä!

K. Halonen Oy

Yhteystiedot

0207862142
k.halonen@khalonen.fi