Sähköalan työt

Pienet ja suuret sähkötyöt yksityisille ja yrityksille

Saat kaikki tarvitsemasi sähköalan työt samasta paikasta luotettavasti ja ammattitaidolla. Asiakkaita sähkötöissä palvelemme Kirkkonummella ja pääkaupunkiseudulla. Teemme esimerkiksi erilaisia sähköasennuksia, kiinteitä sähkökorjauksia, sähköautomaatioita ja sähköurakointeja.

K. Halonen on pätevä ja turvallinen valinta sähkötöiden toteuttajaksi. Sähkömiehemme tekevät sähkötyöt ammattitaitoisesti ja edullisesti, jolloin asiakas voi olla tyytyväinen lopputulokseen. Asiakkainamme on runsaasti yksityisiä henkilöitä ja kotitalouksia, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, teollisuutta ja muita yrityksiä.

Ota yhteyttä!

Sähköasennukset

Sähköasennukset teemme vallitsevien asetusten ja standardien mukaisesti, jolloin työnjälki on laadukasta ja turvallista. Sähköasennuksiin kuuluvat esimerkiksi sähköautomaatioasennukset ja ilmalämpöpumppuasennukset. Sähköautomaatioista yrityksellämme on vankka kokemus eri teollisuuden aloilta. Sähköautomaatioiden asennukset tehdään parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Ilmalämpöpumppuja ja muita ilmastointiratkaisuja asennamme kotitalouksille ja yrityksille.

Sähköautomaatio

Erikoisalaamme sähköautomaatioissa ovat teollisuusautomaatio ja taloautomaatio. Teollisuusautomaatio suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Toteutamme pieniä ja suuria teollisuusautomaatioita yksittäisestä erikoiskoneesta aina kokonaisratkaisuihin asti. Sähköautomaation ammattilaisemme kartoittavat yrityksenne tarpeet ja toteuttavat optimaaliset kokonaisuuden.

Taloautomaatioita teemme kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Taloautomaatio nostaa merkittävästi asumismukavuutta ja laskee energian kulutusta. Asunnon ja kiinteistön arvo myös nousee taloautomaation myötä. Taloautomaation asentaminen erityisesti uusiin rakennuksiin on suositeltavaa, koska se tuo merkittäviä etuja ja säästöjä. Taloautomaatiossa on kyse siitä, että esimerkiksi älypuhelimella voi pitkälti kontrolloida esimerkiksi lämmitystä, valaistusta, verhoja ja ilmastointia.

Sähköurakoinnit ja kiinteät sähkökorjaukset

Suoritamme sähköurakointeja erilaisiin kohteisiin aina yksittäisistä kotitalousista teollisuuteen. K. Halonen tekee sähköurakoinnit kustannustehokkaasti taloyhtiöihin ja uudiskohteisiin. Kiinteitä sähkökorjauksia teemme myös kaikille asiakkaillemme.

24h/7 päivystys

Yllättikö sähkövika? Ei hätää, sillä me tarjoamme 24h/7 päivystyksen! Apua on saatavissa vuorokauden ympäri kaikkina vuoden päivinä.

Ota yhteyttä!

K. Halonen Oy

Yhteystiedot

0207862142
k.halonen@khalonen.fi