Teollisuuden kunnossapito

Turvallisesti ja ammattitaitoisesti

Palvelemme teollisuutta joustavasti ja ammattitaitoisesti monitaitoisen henkilökuntamme turvin. Kunnossapito- ja huoltosopimukset laaditaan palvelemaan yrityksen tavoitteita ja etuja. Laadimme kunnossapito- ja huoltosuunnitelmat, joilla varmistetaan johdonmukainen toiminta ja toiminnan jatkuvuus, jolloin teollisuuden toiminnalle aiheutuu mahdollisimman vähän haitallisia vaikutuksia huolto- ja kunnossapitotoimista. Teollisuuden kunnossapitotöihin kuuluvat yleensä teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien rakenteiden korjaaminen tai kokonaisvaltainen uudistaminen. Palvelemme asiakkaitamme Kirkkonummella, Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Ota yhteyttä!

Ennakoiva teollisuuden kunnossapito

Ennakoivalla teollisuuden kunnossapidolla saadaan vähennettenyä seisokkeja ja niiden kestoaikaa. Laadimme kattavat ja yksityiskohtaiset kunnossapito- ja huoltosopimukset, joilla pyritään ennakoivaan kunnossapitoon. Ennakoivalla teollisuuden kunnossapidolla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä juuri ajallisten voittojen ansiosta. Jatkuva ja ennakoiva kunnossapito on selvästi parempi vaihtoehto kuin se, että koneet ja laitteet huolletaan vain silloin kun niissä ilmenee vikoja. Viat ja keskeykset voidaan välttää etukäteen kun kunnossapitosuunnitelma hyvin laadittu ja sitä noudatetaan tunnollisesti.

Rautainen osaaminen

K. Halosen henkilöstöllä on rautainen osaaminen teollisuuden huollosta ja kunnossapidosta. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus erilaisista teollisuuden huolto- ja kunnossapitotoimista. Tietotaitomme on ajantasalla ja noudatamme kunnossapito- ja huoltotoimenpiteissämme moderneimpia ja parhaimpia käytäntöjä, jotka varmistavat loistavan lopputuloksen. Huolehdimme henkilöstömme työturvallisuudesta kaikissa kunnossapito- ja huoltotoimenpiteissä. Teollisuuden kunnossapitoon tarjoamme myös 24h/7 päivystyksen, joka toimii ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

K. Halonen Oy

Yhteystiedot

0207862142
k.halonen@khalonen.fi